Minicamping

 


(klik op een foto om deze groter te maken. Met  >> of << bladert u door de foto’s. Klik opnieuw op de foto om de vergroting te verlaten)
Achterop het erf van Vakantieboerderij Campanula bevindt zich de minicamping met ruimte voor 15 caravans of tenten. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van aansluiting voor electra en stromend water. Draadloos internet is gratis beschikbaar. Wij zijn aangesloten bij “Stichting Vrije Recreatie” (SVR).

Voor de kinderen zijn er volop speelmaterialen aanwezig in de vorm van fietsen, mammoetskelters en driewielers. Gebruik hiervan is gratis. Natuurlijk steeds in goed overleg met alle kinderen. Uniek is het fantastische uitzicht over de landerijen. Met een beetje geluk ziet u vroeg in de ochtend de reeën door het weiland lopen. Ook ander wild als hazen, konijnen en buizerds laten zich regelmatig zien. Verder liggen de koeien op zichtafstand rustig te herkauwen. Een bezigheid waar u als vanzelf relaxed van wordt wanneer u er naar kijkt.

In overleg met de boer is het vaak mogelijk dat de kinderen hand en spandiensten verrichten op de boerderij. De koeien lopen overdag in de wei en moeten elke ochtend en avond worden opgehaald om te worden gemolken. Natuurlijk mogen de kinderen mee de koeien uit de wei te halen. Een belevenis waarbij elk kind zich even boer waant. Ooit al eens met de hand willen melken? Vraag het gerust aan de boer. Hij leert het u graag. Elk jaar worden in de zomer diverse kalfjes geboren. Met een beetje geluk bent u er getuige van en kunt u in de grupstal de geboorte van dichtbij meemaken.

Overdag lopen de kippen gezellig rond (en soms door) uw tent. Ze doen niets en verhogen juist de feestvreugde. Als ‘s-avonds de schemering invalt en het een beetje afkoelt wordt het tijd voor de vuurkorf. Elke kampeerplek heeft zijn eigen vuurkorf. In de werkplaats in elkaar gelast en gemaakt van een oude wasmachinetrommel. Een weldaad om bij te zitten. Gezellig in de vlammen staren onder het genot van een glaasje wijn. Het hout is ruim voorradig in de kapschuur op het campingterrein. Voor slechts € 2,50 per dag mag u vanaf vijf uur in de middag zoveel stoken als u wilt. Het hout moet zelf worden gekloofd. Goed voor de conditie en het levert ongetwijfeld bewonderende blikken op. U moet het een keer meemaken wanneer ‘s-avond, als het helemaal donker is, vijftien vuurpotten op een rijtje staan te branden. Je waant je in een andere wereld.

Campanula

Ie mut niet langs- maar ankommen!
Dan zorgt wij da-j vulle wille hebt!

Routebeschijving

Klik op de plattegrond en daarna op directions om uw route te bepalen.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Contactgegevens

Camping Campanula

Veldweg 15

7273 PP Haarlo

0545-261346

(bij geen gehoor: 06-22815863)