Skip to main content

Minicamping

Onze camping ligt in de gemeente Berkelland nabij het dorpje Haarlo.

Onze camping ligt in de gemeente Berkelland in het dorpje Haarlo. Een doodlopende weg leidt u naar onze camping waar u rust en stilte ervaart.

U ervaart het platteland en de bedrijvigheid op een boerderij. Het uitzicht is weids. U ervaart hier het bekende coulissenlandschap in de Achterhoek. Afwisselende weilanden en bomenrijen. Men ziet akkerbouw, veeteelt en aan de natuur teruggegeven gebieden. Grote kans dat men reeën of hazen ziet. Ook de fazant hoort men regelmatig. En als u geluk heeft ziet u patrijzen.

Faciliteiten
We hebben moderne facilitaire voorzieningen. Ruime douches, gelegenheid om kleine kinderen te laten badderen en een wasmachine is aanwezig. Ook is er een aantal speelfaciliteiten voor kinderen zoals een speelhuisje en diverse ‘voertuigen’. Alle campingplaatsen hebben aansluiting voor elektriciteit.

De camping

Onze minicamping met 15 ruime plaatsen bevindt zich op een groot veld, aan het einde van het erf.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een aansluiting voor elektra, er zijn 2 watertap punten en natuurlijk is er gratis onmisbare WIFI beschikbaar. Wij zijn aangesloten bij ‘Stichting Vrije Recreatie’ (SVR).

Toiletgebouw

Ons toiletgebouw is, hoe kan het ook anders op een minicamping, op een steenworp afstand van iedere kampeerplek. Naast een sanitaire stop kunt u er douchen, een wasje draaien en uw afwas doen. Leuke details; voor de kleinste gasten is er een mini toilet en een heus lavet. Douchen en afwassen gaat zonder muntjes, dus geen gedoe. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, het toiletgebouw wordt door ons dan ook zeer schoon gehouden.

Animatieteam

Veel campings hebben een animatieteam. Wij ook, maar dan anders. Ons ‘team’ bestaat onder andere uit koeien, kalfjes en kippen. De koeien stelen dagelijks de show. Kinderen mogen ‘s-ochtends en ‘s-avonds Nellie, Rosa en andere gevlekte viervoeters uit de wei halen en helpen met melken en andere stalklusjes. De boerin heeft voor ieder boertje en boerinnetje een boerenpakje klaar liggen. Sommige koeien laten zich knuffelen en op een enkeling mag zelfs gereden worden! Alles natuurlijk in overleg met de boer. Kinderen mogen af en toe, met de boer naast zich, achter het stuur van de tractor kruipen om een rondje over de camping te rijden. Ook is er voor hun een speeltoestel in het midden van het veld beschikbaar. Ons junior wagenpark bestaat uit fietsjes, skelters en driewielers die, geheel belangeloos, klaar staan om bereden te worden.

Terwijl ons ‘animatieteam’ de kinderen vermaakt en/of de kinderen zichzelf vermaken, kijkt u recht in de ogen van een koe die pal achter uw kampeerplaats bedenkelijk staat te herkauwen. Kippen ruimen ondertussen met uiterste precisie uw broodkruimels op terwijl u een boek leest, lekker in het zonnetje bruint of geniet van uw prachtige uitzicht over de landerijen. Een heerlijk vakantiegevoel!

Heerlijk vakantiegevoel

Tegen de avond ontdekt u de ware houthakker in uzelf, want u mag zelf hout hakken. Behalve bewonderenswaardige blikken levert deze bezigheid ook nog eens een positieve bijdrage aan uw conditie, en dat in uw vakantie. Elke kampeerplek heeft zijn eigen vuurkorf. Vanaf 17.00 uur ‘s-middags mag u voor € 3,50 zoveel stoken als u wilt én als de weersomstandigheden dat toelaten. 15 Brandende korven op de camping, een glaasje wijn in uw hand en misschien wel glooiende ‘Witte Wieven’ over het land, zorgen voor een dromerige afsluiting van uw kampeer dag!