Skip to main content

Over ons

Nabij het rustieke Gelderse dorp Haarlo ligt Vakantieboerderij Campanula.

Nabij het rustieke Gelderse dorp Haarlo ligt Vakantieboerderij Campanula. Een minicamping waar rust, gezelligheid en echte gastvrijheid hand in hand gaan. Op deze site informeren wij u graag over onze boerderij, ons vakantiehuisje en natuurlijk over onze gezellige minicamping.

Vakantieboerderij Campanula ligt precies in de driehoek Borculo, Neede en Eibergen
Kleine en gezellige Achterhoekse stadjes die het bezichtigen zeker waard zijn. Daarnaast zijn er in de buurt diverse ontspanningsmogelijkheden voor het hele gezin. Een verwarmd buitenzwembad in Eibergen en Recreatieplas het Hambroek in Borculo (beide slechts op 3 km afstand van de camping).

Wilt u liever overdekt zwemmen?
Dat kan ook. Zowel in Groenlo als in Haaksbergen vindt u prachtige suptropische zwemparadijzen. Wilt u het iets eenvoudiger? Neede en Borculo hebben overdekte zwembaden. (Slechts op 5 km afstand van de camping). Het stadje Borculo is museumstad bij uitstek. Het Brandweermuseum, kristalmuseum en museumboerdrij Lebbenbrugge zijn zeker de moeite van het bezoeken waard.

De Achterhoek is wandel- en fietsprovincie bij uitstek
Ook in de omgeving van de camping zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden in de schitterende natuurgebieden mogelijk. Routes zijn bij navraag op de camping gratis te verkrijgen.

Wilt u nog meer informatie over de omgeving?
Bij de VVV Berkelland is nog meer informatie beschikbaar.