Skip to main content

Reviews

Bekijk hier de reviews van mensen die bij Vakantieboerderij Campanula zijn geweest.

Wilt u ook een review achter laten? Vul dan het formulier in.
Laat een review achter

Beste boerenfamilie,
Bedankt dat we hier mochten staan. Bedankt voor de fijne camping dagen. Bedankt dat we mochten helpen. Ik vond het altijd enorm leuk om te helpen. Ik verheugde me altijd op 's avonds. Het was ook altijd leuk om de honden uit te laten en met de honden te spelen. Ik vond het ook leuk om trekker te rijden. Ik heb deze vakantie echt heel weinig mezelf verveeld. Bedankt voor deze fijne tijd. Ik wens jullie gods zegen en een fijne vakantie toe. En Harm, veel geluk op school.
Groetjes

Marlinde van Dijk

12 nachten op deze camping gestaan, rustige camping ,aardige eigenaar , mooi schoon en verwarmd sanitair een echte aanrader.

Corina & Christ van Gool

Mooie camping, vriendelijk en hoogte punt was zelf gemaakte yoghurt en karnemelk kon je kopen, heeeeeerlijk aan te bevelen voor iedereen om daar te kamperen, top locatie. Ik kom daar vast en zeker weer terug.

Klari van Dijk24 juli 2021

Zuid Limburg was het plan, na 5 uur zoeken naar een plek op "een" camping op maandag morgen om 8.30 de Campanula gebeld. Plek genoeg, gezellig als jullie komen! Wat was dat een goede zet.. Jullie zijn zo lief en gastvrij, wij voelde ons erg welkom! Het helpt natuurlijk dat de omgeving erg mooi is šŸ™‚ En Annie, jouw koffie uurtje is goud, geeft een hele leuke sfeer op de camping, je kent elkaar! Kortom, wij komen zeker nog eens terug! Dank voor deze leuke week!

Wilbert, Riet, Jannes & Guus12 juni 2021

In juni 2022 zijn we 2 weken bij jullie op de camping geweest. Wat hebben wij het samen met onze witte herder heerlijk gehad. De vriendelijke gastvrijheid en gezelligheid heeft ons doen besluiten om volgend jaar zeker weer terug te komen. De koeien en de 2 varkens en niet te vergeten de 5 kleine kittens hebben onze vakantie onvergetelijk gemaakt. En ook de in de boerderij gemaakte toilet ruimte. Overal is aan gedacht. Incl. een baby room en kleuter toilet. Ook de omgeving is geweldig. Heerlijk fietsen en wandelen. Ook melk, yoghurt, eieren en roomboter zijn op de boerderij te koop.
Annie Sofia en Marius heel hartelijk bedankt voor alle lieve zorgen. Jullie zeiden het al "we houden van mensen", nou dat hebben we zeker gemerkt. Tot volgend jaar.

Atie en Hans KemperJuni 2022

Je wordt hier ontvangen door de allerliefste campingeigenaren die er zijn. Een veilige plek voor je kinderen waar je ze goed in het vizier hebt en waar ze naar hartelust kunnen spelen en zich te pletter genieten en als ze geluk hebben, worden ze rond gereden in de kar achter de trekker. Heerlijke douche en ontzettend schoon sanitair. Oh ja en met de liefste koeien van de Achterhoek natuurlijk!

Mirjam Scholten18 mei 2021

Wat hebben we hier genoten op de camping! Het is hier zo gemoedelijk en we zin blij met het mooie uitzicht en de ruimte. We hebben hier prachtig gewandeld en gefietst. En we zijn ook een paar keer gaan suppen en zwemmen op de slinge. Een plekje om naar terug te keren. Een kopje thee of koffie bij Annie, tips over de omgeving van Sophia ... top!

Peter & Anna (+ hond Otis)5 juni 2021

Je vindt hier: rust, natuur, ontspanning en Achterhoekse gastvrijheid.
Vanaf de camping zijn diverse wandelingen mogelijk en met een beetje geluk sta je oog in oog met een ree. Op DE fiets kun je alle kanten op, aan te bevelen voor natuurgenieters.
Buiten een mooie standplaats heeft iedereen een weids en landelijk uitzicht.
De camping is een onderdeel van een kleinschalige boerderij.
Het sanitair is piekfijn in orde. Kortom een plek om zeker nog eens terug te komen.

Ben te Winkel
Koeien aaien

Laat uw review achter

Vul het formulier in en laat uw review achter.

Laat uw review achter
Maximale uploadgrootte: 3MB
Mijn naam mag bij de review